30 maart 2010

(via)

Al surfend kom je nogal wat leuke of geinige dingen tegen. Maar die je misschien niet individueel zou plaatsen. Dus maak ik er net als voor filmpjes een terugkomende overzichtsreeks van.  Een concept waar tal van andere site regelmatig gebruik van maken.

Maar als je zelf ook gelijkaardige links tegenkomt mag je me steeds een berichtje sturen en dan vermeld ik je (tenzij je dat niet wenst) als tipper.Round My Picture is een dienst die letterlijk de scherpe randjes van foto's bijwerkt.


Dankzij het bnwmovies.com initiatief kunnen fans van zwart / wit films er zulke films bekijken en delen aangezien die ondertussen deel uitmaken van het publieke domein.


Je kan op YouTube heel wat muziekclips terugvinden waarbij Lyrics Training dacht dat het een aardige manier was om een andere taal te leren.  Op hun site krijg je zo tal van muziekclipjes gepresenteerd met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat je jezelf gradueel kan gaan bijscholen.


Picurious is dan weer het digitale alternatief voor fysieke lettercollage's.  Die voor elk woord kan laten genereren en per letter kan aanpassen.


ASCIImeo is een filter voor Vimeo die je filmpjes in ASCII vorm toont.


Als je niet weet waarover je zou kunnen schrijven zorgt deze generator aan de hand van een ingegeven onderwerp voor rare combinaties die je kunnen inspireren.
Big Ass Message is een dienst die zoals de naam zegt je tekst uitvergroot en er je hele scherm mee vult.  Die je vervolgens als link kan doorsturen en gegarandeerd iemand zijn aandacht zal weten te krijgen.  Tenzij je erg epilepsie gevoelig bent en de magic optie gekozen hebt.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris