11 oktober 2009


Soms kom je al surfend leuke links tegen die niet direct iets met het informatieve karakter van de blog te maken hebben, maar wel ideaal kunnen zijn om er in het weekend een berichtje van te maken.

Zoals parodiën op het liedje "sexy chix" van David Guetta, een alternatieve muziekclip voor het Black Eyed Peas liedje "I Gotta a Feeling", een miauwende kat remix, een komma vergetende BBC nieuwslezer, een andere omschrijving voor speedreading, led dragende skaters en hoe games eruit zouden zien als je ze zou kruizen (Sonic vs Pac Man, Contra vs. Duck Hunt).

De filmpjes kan je bij meer lezen terugvinden.

Sexy Chix parodie op het liedje van David Guetta.



De studenten van de universiteit uit Montreal in Québec filmen gedurende het initiatie weekend met zo'n 172 studenten deze alternatieve clip voor het liedje "I got a feeling" van de Black Eyed Peas.



Deze BBC nieuwslezer toont het belang van rekening te houden met leespunten in zijn prompter tekst.



Dit filmpje lijkt rechtstreeks te komen uit een reclame campagne voor de krant De Standaard, waarbij de slogan "onverantwoord interessant" was. Want deze chauffeur leest tegen 120 km/uur (hopelijk met cruise control) op een Californische snelweg ter hoogte van Palm Springs.  Je mag dus gerust zeggen dat de man het woord speedreading een extra beschrijving.



Zo'n 36 skaters rijden 's avonds bergafwaarts met speciale vormen op hun rug, zodat het lijkt alsof je vanuit je raam een levensechte versie van het spel tetris te zien krijgt.



Wat zou er gebeuren als je een mashup zou maken tussen de games Sonic en Pac Man?



Wat zou er gebeuren als je een mashup zou maken tussen de games Contra en Duck Hunt?



Een remix van kattegeluiden met knappe visuele effecten.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris