16 juli 2010


"I write like" is een dienst die je Engelstalige tekst analyseert en je schrijfstijl weet te plaatsen tussen die van andere auteurs (oa. J.D. Salinger, Stephen King, Ian Fleming, James Fenimore Cooper, James Joyce, Isaac Asimov, Raymond Chandler). Met een doorverwijzing naar boeken van deze auteur op Amazon.

Een uitwerking en aanpak die evengoed kan gebruikt worden voor bibliotheek promotie. Door voor zijn werken door te verwijzen naar je lokale/regionale collectie en een korte historiek over de auteur mee te geven. En eventueel waar je die in je lokale omgeving kan kopen.

Maar evengoed een springplank kan zijn naar ondersteuning die je instelling aan schrijvers geeft. Gaande van schrijfcursussen, verenigen van gelijkgestemden, associƫren met aanleunde organisaties (theater teksten, opzoeken en uitschrijven van uiteenzettingen, ed.) tot het promoten en feedback verlenen.

Dankzij de infrastructuur, mogelijkheden, dienstverlening en acties (individuele bezoekers, leeskringen, lezingen uit eigen werk en andere) die eigen zijn aan bibliotheken. (via)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris