02 januari 2009

Als je je ooit zou afvragen waarom er bibliotheken bestaan, dan kunnen de volgende filmpjes uit het Nederlandse RTL5 programma Jensen , je wel een idee geven.  Je kan er namelijk steeds terecht om er aan jouw noden aangepaste informatie te vinden.   Zodat je ten allen tijde kan blijven leren .

{ 3 Reacties... read them below or Comment }

 1. Daar ben ik het mee eens, maar het illustreerde de titel zo mooi dat ik het me niet kon laten. Ik vermoed ook dat er wel wat gespeelde domheid bij moet zitten. Maar hoe dan ook er valt voor zowat alles altijd wel een publiek te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is natuurlijk "te allen tijde", over leren gesproken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarmee ik ook meteen mijn punt bewijs RRN ;-)
  Ik ben zeker niet onfeilbaar.
  Bedankt voor de attendering :-)

  BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris