06 november 2008

Ik had al eerder iets gelezen over Bargoense tekens die onder andere zigeuners, inbrekers, zwervers en geheim agenten voor mekaar maakten in de omgeving van de woonst.  Zodat ze mekaar enigszins kunnen informeren over wat ze zoal mogen verwachten.


 Groot was dan ook mijn verbazing toen ik over een soortgelijke aanpak van kinderen las.  Al dienen deze tekens slechts voor één dag namelijk Halloween.

Zo voorkomt de afbeelding hierboven dat andere kinderen onnodig gaan aanbellen bij huizen waar niemand thuis is.  Blijkbaar zijn kinderen dus heel wat socialer, praktischer en georganiseerder ingesteldheden dan je zou kunnen vermoeden.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Je moet er maar op komen, het uitwerken en doorgeven van dat idee.

    BTW ik ben in een wat trage versnelling aan posten vanwege het in panne vallen van mijn basis computer. Waardoor ik nu in de rapte een nieuwe met oude wisselstukken heb samengestoken. Die veel te warm wordt, en dus uitvalt, als ik de zijwand erin steek, heb ik ondertussen geleerd :s

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt :-)

    Ondertussen heb ik het beestje wat beter leren beheersen en lijkt het stabiel te blijven. Binnen een paar dagen weet ik of mijn defecte al dan niet palliatief was.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris