09 september 2008

Gisteren keek ik naar de Colbert Report en daar verscheen opeens het verhaal achter de keuze van Sarah Palin.  Het onderwerp wordt vanaf 5 minuten en 45 seconden aangehaald in het toegevoegde filmpje.Blijkbaar kwam dat doordat Adam Brickley sinds januari 2007, via een speciaal hiervoor opgezette blog, campagne aan het voeren was geweest.  John Mc Cain merkte dit tijdens zijn zoektocht op en volgde de redenering, met het gekende gevolg.

Toch opmerkelijk welke impact blogs zoal kunnen hebben.

{ 4 Reacties... read them below or Comment }

 1. En wat heeft het bloggen jou gebracht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Algemeen gesteld zou ik dus zeggen dat het bloggen mij de mogelijkheid geeft om mij te uiten en die gedachten later nog eens te kunnen nagaan. Maar dat zijn er maar enkele, het omvat heel wat meer dan dat, enkel illustraties van andere meerwaarden zijn ...

  1) Een mogelijkheid om van gedachten te wisselen.
  2) Iemand gelukkig te kunnen maken met hetgeen ik tegenkom en interessant vind.
  3) De mogelijkheid om op te gaan zoeken waarom dat juist was en waar ik het kon vinden (archief).
  4) Het aanscherpen, concreter en doelgerichter maken van idee├źn en interesses.
  5) Aan zelf informatie en reflectie te doen door wat langer stil te staan bij de dingen die je tegenkomt.
  6) De al dan niet verwante collega's die je gedurende dit proces leert kennen.
  7) Persoonlijke verrijking qua meningen, gedachten, visies, ...

  Het laat je soms stilstaan bij zaken die je gewoon normaal lijken tot je er een vraag rond krijgt en ze even op een rijtje zet ;)

  Even de bal terugkaatsen.
  Wat zijn die redenen voor jou zoal Wouter?
  Of mag ik dat binnenkort lezen in je OCN verslag? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ga ik inder4daad op de OCN uit de doeken doen. Ben jij daar ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vrees er voor. Zal de conferentie anders niet gepodcast worden? Anders kan ik op die manier volgen en doe ik de titel van de conferentie alle eer aan (kennisklimaatverandering) ;)

  BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris