15 februari 2010


Logorama is een kortfilm die op een zeer aparte wijze reageert op onze huidige consumptiemaatschappij. Door bijna ontelbare logo's en mascottes als achtergrond en personages te gaan gebruiken. Waardoor wellicht een nieuw en vrij permanent record qua "product placement" lijkt gevestigd te zijn.

Met een duidelijke onderliggende boodschap dat overconsumptie, net als de andere symptomen van het stelsel, niet eeuwig kunnen blijven duren.  Denk maar aan de financiĆ«le crisis, de bergen/rivieren afval, ... de gevolgen voor mens en milieu blijken uiteindelijk veel hoger dan de voordelen.

{ 5 Reacties... read them below or Comment }

 1. De film is niet meer beschikbaar op dit moment Benoit. Misschien nog even naar kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Festina : Zoiets inderdaad. Met enkele kleine ingrepen kan er al voor een wereld van verschil gezorgd worden. De industriepark zou er heel anders kunnen gaan uitzien, als dit het basis model is.

  @ Edwin : Fixed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijkbaar heeft het productiehuis er voor gezorgd dat je nu overal dit leest : "Deze video is niet langer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door Autour de Minuit Productions." Het was dus maar een tijdelijke fix :(

  BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris