09 januari 2010Het hele jaar door kom je on-line interessante muziek tegen.  Waarvan ik hieronder een kort overzichtje heb gezet.

Alexander Rybak - Fairytale
Chris Brown - Forever
David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch
Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark
Jamie Cullum - I'm All Over It Now
Manabe Takayuki - The TV Show
Lady Gaga - Poker Face
Rafael Casal - The Grinch song (Bay Area Slang Top 100)
Sesame Street - Oscar Sings I'm Sad Because I'm Happy
The Fray - Heartless
The Muppets - Bohemian Rhapsody
The Muppets - Habanera
U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight

{ 1 Reacties... read them below or add one }

  1. Bedankt Henk, die was ik bijna vergeten. Ben ook is aan het kijken naar alle andere muziek die ik over het jaar vermeld heb en dat zijn er nog meer. Maar ik denk dat'k zo'n lijstjes dit jaar beter systematisch ga aanvullen.

    Na wat zoekwerk zie ik dat "The Muppets" blijkbaar nog heel wat andere liedjes hebben gecovered. Na een korte opzoeking zit ik al aan 7, dus de kans is groot dat ik daar ook is een verzamelberichtje over schrijf ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris