24 oktober 2008

Deze zondag gaat de eerste aflevering van "iets met boeken" om 21u00 van start op Canvas.  Een programma waarbij Jan Leyers en Leon Verdonschot samen een Nederlandse en Vlaamse auteur ontvangen.  Die ze gedurende 40 minuten zullen aanspreken over de inhoud van hun boeken zullen hebben.


De eerste centrale gasten van dit nieuwe programma zullen Dimitri Verhulst en Naema Tahir zijn.  Voor de  komende edities staan er onder andere Annelies Verbeke, Ilja Leonard Pfeijffer, Herman Brusselmans en Kader Abdolah geprogrameerd.

Hieronder heb je alvast een teaser ...Merkwaardig genoeg staat het geprogrameerd in de zogenaamde prime time  Waardoor de kans groot is dat er dan ook nog andere programma's zullen lopen die je ook graag gezien had.  Maar dat is, in een wereld waarbij je alles kan opnemen of digitaal kan herbekijken, niet echt meer een keuze die je moet maken.

via

{ 1 Reacties... read them below or add one }

  1. Het is inderdaad een goed moment om het weekend mee beginnen af te sluiten. Dimitri Verhulst is in Vlaanderen een redelijk bekende auteur, hij schreef oa. ""de helaasheid der dingen". Het formaat bewijst door je vraag direct zijn waarde. Wellicht ga ik zo ook heel wat minder gekende of onbekende Nederlandse schrijvers voorgesteld krijgen. Vermoedelijk zullen ze er ook wel wat oudere werken van de auteurs voorstellen zodat je lijstje zeker gevuld zal geraken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris