03 juli 2009

 Dankzij het "uncommon uses" overzicht van Feedburner heb ik PowerTwitter.me leren kennen.  Een extensie die voorlopig enkel voor Firefox beschikbaar is, maar op termijn ook voor Safari en Chrome zou moeten verschijnen.


Door het installeren van die extensie krijg je een tal van nieuwe mogelijkheden te zien, die je vroeger één voor één moest toevoegen.  Zoals het in je Twitter overzicht kunnen bekijken van links naar filmpjes en afbeeldingen.  Het duidelijk afbakenen van links met hun eigen favicons en nog tal van andere verbeteringen.   Waardoor het beslist je Twitter evaring zal verbeteren.

{ 4 Reacties... read them below or Comment }

 1. Jij zit toch nog niet zo heel lang op twitter? Wat deed je besluiten er ook gebruik van te maken. Of heb ik daar een post over gemist.

  Leuk hoe dan ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee inderdaad, het is ondertussen nog maar mijn tweede week op Twitter. Een nieuwtje dat enigszins verborgen zat in dit bericht. Waarbij Wilma uiteindelijk de spreekwoordelijke motiverende druppel was, om er toch ook maar is aan te beginnen.

  Een echte aankondiging of verwijzing daarnaar kan je daar dan ook pas vandaag via de afbeelding bij "Twitter upgrade" terugvinden. Een bewuste keuze, want ik wou toch al eerst wat content hebben staan.

  Hoe ik mijn Twitter account juist ga gebruiken weet ik nog niet 100% zeker, maar ik dacht in de richting van een notitieboekje voor ideëen die ik heb te gaan, samen met een import van de blog en eventueel nog een extra feed over andere wetenswaardigheden die ni aan blog komen.

  Al zou ik er ook graag een soort van interactiemiddel van willen maken, om het weetjes kanaal wat beter uit te bouwen. Meer daarover zal ook wel is een bericht te lezen zijn, maar de essentie heb ik hier wel al is neergezet.

  Tegen dat het zo ver is zal ik is dringend werk moeten maken van de verlichting van de blog, want de laadtijd is nu wel erg lang aan het worden. Samen met het implementeren van een flash module die enkel het bericht dat je wilt lezen volledig opent. Met het laatste bericht als default.

  ... maar ik ben misschien iets te uitgeweid bezig.

  Waarom ben jij er in de tijd eigenlijk mee begonnen? Als een soort van verlengstuk van je blog, waarbij je de berichten die wel interessant zijn, maar die je niet wenst te bloggen doorgeeft?

  Volgens Googles Blog Search begon het voor jou ongeveer op de 26ste juli 2008?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is toch echt je leukste blogpost tot nu toe ;-) Het eerste wat ik zag was de geweldige schermafbeelding en daarna ook nog mijn naam lezen. Leuk dat ik een bescheiden rolletje heb mogen spelen om je aan het twitteren te krijgen :-)

  Deze post ga ik even doortwitteren natuurlijk. Ben benieuwd naar de volgende!

  Groetjes van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe, het ééne plezier is het andere waard eh ;-)

  Dacht wel dat het voor jou ook eenvoudiger zou zijn om de berichten over te nemen, als ik ze al voorverpakt op Twitter kon doen verschijnen :-)
  Het volgende zal iets kunstzinnigers van aard zijn ;-D

  Gjs,
  Benoît

  PS : Suggesties, ideëen, vragen, tips en dergelijke zijn steeds welkom. Als ik ergens bij kan helpen probeer ik dat ook, met plezier, te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris