09 januari 2009

Nu er meer laptops dan vaste computers worden verkocht, is het belangrijk dat de verkopers nieuwe argumenten kunnen aanbrengen waarom net dat merk beter is.  De nieuwe Panasonic laptops, de toughbook, zullen je daar alvast probleemloos van kunnen overtuigen.


Een bijzonder handig concept voor materiaal dat je vaak dagelijks gaat gebruiken en toch allerlei stootje moet kunnen.  Want regen, kinderen, botsend vervoer van het toestel en andere redenen tot beschadiging worden hiermee vermeden.

Bovendien maken ze gebruik van de omwanding om de laptop te koelen in plaats van de tradionele fans.  Waardoor er weer wat extra ruimte vrijkomt in de laptop en die stiller zal zijn.  Maar je zal ook minder afhankelijk worden van waar de ventilatoren vroeger stonden.  Waardoor je soms je laptop lichtjes moest verhogen om lucht toe te laten.

Ergens vind ik het ook wel raar dat men nog niet eerder zulke laptop's, aan een betaalbare prijs, op de markt hebben zien komen.  Als deze nu ook nog is een 24 uur zouden meegaan, zoals de nieuwe HP laptops, zou dit een onweerstaanbaar verkoopspraatje opleveren.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Ik denk dat vooral het leger interesse heeft in dit soort laptops.

    Daarna pas de rugzakjes van arme studenten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wellicht wel, maar het lijkt mij even praktisch te zijn voor niet leger personeel. Extra bestendige laptops zijn niet direct slechte kwaliteiten. En het zou inderdaad heel wat aparte draagtassen voor je laptop kunnen vervangen als je het gewoon in je rugzak kan steken.

    Ook de feature waarbij je het scherm gewoon kan omdraaien, om er een grote palm van te maken lijkt me geweldig praktisch. Maar we zien wel wat de toekomst en de markt evoluties brengen.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris