21 maart 2008

logo_Wii_Fit.jpgNintendo heeft vandaag bekend gemaakt dat Wii Fit op 25 april zal verschijnen in Europa. Wii Fit draait om de nieuwste Wii-accessoire: de Balance Board.

Met deze Balance Board kun je in Wii Fit allerlei oefeningen doen. Ben je in een sportieve bui? Dan kun je serieus aan de slag gaan met strekoefeningen of yoga. Wil je plezier beleven? Dan kun je gaan hoelahoepen, slalommen of ballen wegkoppen.

Wii Fit is natuurlijk geen vervanging van de sportschool, maar meer een aanvulling daarop. Wel kan de game zorgen voor gezonde competitie. Doordat er in Wii Fit voor meerdere mensen een speciaal profiel kan worden aangemaakt is ook te zien hoe goed iedereen zijn best doet.

Wii Fit bevat 40 oefeningen en minigames, maar die zijn niet allemaal meteen beschikbaar. Door de oefeningen goed uit te voeren speel je er steeds meer vrij. In Wii Fit kun je ook hardlopen, maar daar heb je de Balance Board niet voor nodig. Maak de Wii-afstandsbediening vast aan jouw broek en je kunt op de plaats joggen. Het is trouwens de enige oefening die je met zijn twee├źn kunt doen, want Wii Fit is vooral een solobezigheid.

Meer bij de bron : De Telegraaf van 20 februari 2008 en De Telegraaf van 28 februari 2008

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris