13 mei 2009


Toen Obama vorig jaar president van de VS werd leerde hij de politieke wereld de voordelen van het internet kennen.  Iets dat ook heel wat niet-Amerikaanse politici is opgevallen.  Het mag dan ook niet verbazen dat voor de komende verkiezingen heel wat partijenen zich via net beter proberen te profileren.

Dankzij de, erg origineel getitelde, obarometer van De Standaard krijg je een handig overzicht van de op Facebook, YouTube, Twitter en blogs aanwezige Vlaamse politici.  Met praktische overzichten die je een beter inzicht geven over de onderwerpen die prominenter op de voorgrond treden.

Met nog een 25 dagen voor de verkiezingen doorgaan kan het het best wel is handig van pas komen om wat meer over een partij en haar leden te weten te komen.  Want dergelijke informatie is al schaarser te verkrijgen via de traditionele media.

Maar of anders ook beter is moet je voor jezelf uitmaken.  Al kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat heel wat van die accounts in de rapte zijn opgezet.  Waardoor de inhoud binnen een maand al snel weer zou kunnen gaan stokken.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris