13 mei 2009



1989 is een jaar waarin er heel wat veranderde in de wereld.  Zo begon in Polen een kettingreactie aan revoluties die twee jaar later mee zou zorgen voor het einde van de Sovjet-Unie.

Het is ook het jaar waarin de Berlijnse muur zijn eerste mokkerslag kreeg en "Public Enemy" in de VS mensen opriep om te gaan protesteren tegen het minderheden beleid van toen.  Het liedje dat ze er toen voor gebruikten, namelijk "Fight The Power", is sindsdien met een zo goed als vaste regelmaat hernomen.

Niet enkel door andere muzikanten maar ook door verschillende tv-reeksen.  Zo kan je onlangs nog Gregory House hiermee aan de slag zien gaan in House MD.

{ 5 Reacties... read them below or Comment }

  1. PE is nog steeds te gek! Bring da noize....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tijdens de US-vakantie waren er soms 3 afleveringen achter elkaar te zien. Er was dus geen enkele reden om een Broadwayshow te bezoeken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Edwin : Het is inderdaad een tijdloze :-)

    @ Henk : Hehe, met lekker veel reclame wellicht ;-)
    House zou anders wel een broadwayshow te inspireren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @BenoƮt: heeeel veel reclame, begint al na de leader :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yikes :s Dacht dat het nog meeviel, maar blijkbaar toch wat erger. Het is dan ook niet verbazend dat heel wat tv-programma's ginder zo vlot gepirateerd worden. 'k Zou zo ook geen live tv meer kunnen bekijken, maar eerder niet meer kijken of de dingen die ik wel nog wil zien gaan opnemen.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris