07 mei 2009Ooit al is curieus geweest naar de be werking en het uitzicht van een Google datacenter?  Wel dan zal deze rondleiding in één van hun centra jou zeker wel interesseren. (via Google Blogoscoped)De Chrome webbrowser heeft nu ook een eigen YouTube kanaal waarop je haar nieuwe promotie filmpjes kan zien.

Last Google is een soort van omgekeerde Google zoekmachine waarbij je niet eerste de top resultaten maar net de laagste resultaten te zien krijgt. (via Google Blogoscoped)

Je kan nu ook Google Trends resultaten embedden.  Vergeet wel niet om de gegevens die je wenst weer te geven in de code te wijzigen, want de wijzigingen in het voorbeeld komen niet in je code terecht. (via Google Blog)


Om het goede voorbeeld te tonen huurde Google een 200-tal geiten die het gazon kwamen afgrazen, in plaats van een grasmaaier.  Een origineel en wel erg groen alternatief als de geiten niet van te ver moeten komen.  (via Google Blog)

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Interessant om zo'n datacenter nu eens van binnen te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is inderdaad de kracht van YouTube. Je hoeft slechts één filmpje in mekaar te steken en ontelbaren kunnen de rondleiding volgen wanneer zei willen. Best wel sympathiek van Google dat ze ons op die manier wat achter de schermen laten kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris