22 april 2009

Vandaag kwam ik weer enkele nieuwigheden in het Google aanbod. Om telkens een nieuw onderwerp te vermijden heb ik ze dan ook gebundeld.


Google News Timeline is een manier om het nieuws te doorzoeken en de resultaten weer te geven in een per dag opgedeelde tijdlijn. (via Google News blog)


Google Similar Images is dan weer een experimentele dienst waarmee je naar vergelijkbare afbeelding resultaten kan zoeken. Een bijzonder handige ruisonderdrukker waarmee je het onderscheid tussen een Jaguar als auto en dier kan aangeven. (via Google System blog)


Google Maps heeft naast foto's, video's en Wikipedia links nu ook webcams ge├»ntegreerd in haar kaarten.  Zodat je ook in real-time op plaatsen waar deze aanwezig zijn een idee kan krijgen van hoe de omgeving er in real-time uitziet.  (via Google System blog)


Gmail Labs blijft voor handige nieuwe mogelijkheden voor je mailbox zorgen.  Zo kan je via "suggest more recipients" bij het aanmaken van een nieuwe mail een soort van snelmail lijst aanmaken.  Die de geactiveerde feature samenstelt aan de hand van de adressen waarnaar je het frequenst mailt.  (via Gmail blog)


Google Profile search laat je dan weer toe om naar mensen te zoeken aan de hand van hun Google profiel.  Dat je hier kan aanpassen.  (via Google System blog)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris