25 augustus 2008

(HUMO) Een beetje een leuke woonruimte in New York is niet te betalen. En als je dan toch een hip appartement krijgt aangeboden voor weinig geld, dan moet er iets aan de hand zijn.

Matt en Jackie staan daar echter niet bij stil en kunnen nauwelijks wachten om de woning te betrekken. En dan begint het gedonder met de buren. Die zijn de jongsten niet meer nu ze de tachtig zijn gepasseerd. En toch gedragen ze zich alsof ze tieners zijn.

Al snel gaan ze zich bemoeien met de gezondheid van Jackie en wel op een hele vervelende manier. Het ideale appartement verandert langzaam in het voorportaal van de hel...Toevallig kwam ik al zappend op deze film uit en het had wel iets origineels.  Het verdient alvast een beter resultaat dan de gemiddelde IMDB score van 5,7/10 die het daar kreeg.  Ik heb wel niet direct een trailer weten te vinden, maar dankzij YouTube wel een fragment.

Als je regelmatig films bekijkt is moviemeter.nl misschien wel iets voor jou.  Je kan er de films die je bekeken hebt een score toekennen en zo profielen van anderen tegenkomen met dezelfde smaak.  Waardoor je nieuwe films kan tegenkomen die je nog niet kende en binnen jouw smaak vallen.

Voor de geïnteresseerden, ze bieden ook een boeken meter, muziek meter en een game meter aan.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris