31 juli 2008

De 7 nieuwe wereldwonderen kan je hier van dichterbij bekijken.  Maar wist je ook dat je nu ook voor de 7 nieuwe natuurwonderen kon stemmen?

De bedoeling is om op die manier de adembenemende schoonheid van de natuur weer te geven.  Gaande van watervallen, regenwouden, bergtoppen tot zoetwatermeren.  De planeet telt een enorme variëteit aan mooie plekjes, die deze campagne samen met jou wil ontdekken.

Onder het moto : “If we want to save anything, we first need to truly appreciate it!”. Op die manier hoopt men op een groter bewustzijn voor de bewaring ervan.  Via het geld dat het toerisme kunnen deze zo beter bewaard worden voor komende generaties.  Per land zal er wel maar één finalist worden toegelaten tenzij deze grensoverschrijdend zou zijn.

Alweer een leuk initiatief van die groep.  Hopelijk genereert het inderdaad gehoopt respons en leren we weer wat mooie plekjes kennen.  Mogelijke genomineerden waar ik zo direct aan kan denken zouden de Waddeneilanden, de Niagara waterval, het Nieuw-Zeelandse landschap van "Lord of The Rings" en de Noord- en Zuidpool zijn.

Die laatste zijn zo een voorbeeld van grensoverschrijdende natuurwonderen. Wat zou jij zoal nomineren?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris