09 juli 2011

Sinds Google Plus gelanceerd is komen er al heel wat sneller verbeteringen in Facebook. Een recent voorbeeld daarvan is de video-chat functie. Waarvoor de sociale dienst beroep deed op de Skype technologie van Microsoft. Waardoor je binnenkort van persoon tot persoon of in groep kan chatten.

Althans als je de knop "call" reeds kan zien staan, want de dienst wordt systematisch uitgerold. Nadat je deze knop te zien krijgt, moet je slechts een korte éénmalige installie doen alvorens je een beeld krijgt. Waarin je frequenste chat partners in de zijkant van het venster zullen verschijnen.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Ik vind het een hele interessante optie, maar ben (nog) niet heel erg enthousiast. De kwaliteit is toch minder dan de aparte skype software. Het geluid is lager (ik kreeg een mannenstem, mijn vriend schrok ervan ;-)) en de kwaliteit van het beeld was ook minder. Meer het Google Video chat niveau.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is met andere woorden een dienst die je stem helpt anonymiseren ;-) Wel grappig (vanuit mijn standpunt dan toch) dat je zo opeens een heel andere stem meekreeg :-)

    Ervan uitgaande dat er meer dingen in beta gelanceerd worden, zal het wellicht nog verbeteren. Maar hoeveel die de eerste keer ontchoocheld waren gaan dan nog herproberen? :s

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris