06 juli 2010Dat de Vuvuzela's tot het rijk der muziekinstrumenten behoort bewijzen deze concertisten van het Berlijnse concerthuis. Die speciaal voor de krant Zeit Online een exclusieve vertoning brachten.

Iets minder melodieus zal het optreden, dat voor het hoofdkwartier van BP zal gegeven worden, zijn. Een initiatief dat via kickstarter.com opgestart werd om het bedrijf wat meer onder druk te zetten. Door zo'n 100 Vuvuzela spelers in te huren om een hele werkdag te spelen.


Een actie die er vergeleken wordt met een Engels gebruik dat uit de 17e eeuw afstamt, met name de "Skimmington Ride".  Dat tegenwoordig ook als uitdrukking gebruikt wordt.  Zo wilt "to ride such a person skimmington" zeggen dat de betrokken in hun blootje worden gezet en hun beeltenis belachelijk gemaakt wordt.

Terwijl nog andere voor een luidruchtige optocht zorgen.  Als een soort van straf voor de dader en een waarschuwing aan anderen om zich te houden aan de maatschappelijke normen.  Iets dat je zou kunnen vergelijken met onze jaarlijks terugkerende carnavals stoeten of de eindejaarsconferences van cabaratiers.  (via 1 , 2)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris