17 juli 2009


Wanneer je tegenwoordig bij meerdere diensten bent aangesloten krijg je ook automatisch meerdere rss feeds die niet altijd even duidelijk zijn.  Daarom maak ik gebruik van een dienst als FeedBurner om die samen te brengen in één overzicht en ze op mekaar afstemmende namen te kunnen geven.

Maar wanneer je daar één van de twee Twitter feeds (http://twitter.com/statuses/user_timeline/GEBRUIKERSNAAM.rss & http://twitter.com/statuses/friends_timeline/GEBRUIKERSNAAM.rss) ingeeft krijg je al vrij snel een ...


Om dit probleem te overkomen kan je de Twitter feed via een andere dienst, zoals FriendFeed bijvoorbeeld,  laten omleiden om vervolgens de feed van die dienst op te geven om aan de slag te kunnen. Of je kan zelf een php bestand hosten die voor zo'n omleiding zorgt.


Wat je juist in dat bestand moet zetten kan je dankzij Michael Phipps hier overnemen. Vergeet wel niet om de code te eindigen met "?>".  Na het uploaden zou het resultaat er als volgt moeten uitzien.   Nu hoef je nog enkel de link naar dat bestand ingeven om je Twitter feed te registreren met FeedBurner.   (via GS)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris