20 mei 2009Momenteel gebruikt Google studies van oogbewegingen voor het verbeteren van haar diensten.  Maar dit onderzoek zou ook wel eens de deur kunnen openen naar de opvolger van de computermuis. (via Google Blog)


In afwachting van de lancering van Google Squared kan je de dienst ondertussen gebruiken voor al je vierkantswortelberekeningen.  Probeer zeker ook eens "times", "be there", "alpha" en "42". (via Google Blogoscoped)

 
Vorige keer vermelde ik al dat er een Eurovisie kanaal bestond op YouTube, maar dat ook er ook voor dit evenement een speciale pagina was opgezet was me toch even ontgaan. (via T-Zine)


Tijdens het surfen kom je vaak e-mail adressen tegen die je zo in je mailbox kan kleven.  Een slechte zaak als je wenst te voorkomen dat ook spammers dit gaan doen.  Iets waar Nexodyne iets op gevonden heeft door voor jou een afbeelding te genereren die je mail adres als een afbeelding toont.  Iets dat je eenvoudig kan lezen, maar waar een spam bot het erg moeilijk mee heeft. (via T-Zine)


Gmail heeft er in zijn lab weer een feature bijgekregen waarmee je berichten in je inbox kan laten vertalen.  Om het als standaard ingestelde Engels te vervangen moet je dit wel eerst aangeven in je mail instellingen.  Een bijzonder praktische en vlot werkbare toepassing op Google Translate.  (via Gmail blog)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris