17 oktober 2008

Nu er steeds vaker gebruikt wordt gemaakt van micro sd kaarten voor het verdelen van bijvoorbeeld muziek en luisterboeken komt SanDisk met een op maat gemaakte speler op de markt. Die je tegen een aardige 15 euro zal kunnen kopen.

Een logische volgende stap naar een betere integratie en verspreiding van deze manier van werken.  Wellicht zullen de nieuwe generaties mp3-spelers hier ook compatibel mee gemaakt worden.

Het positieve aan deze nieuwe aanpak is dat het medium deze keer veel beter bestand is tegen het frequent gebruik.  Iets waaraan men vroeger ook had gedacht, maar door het kiezen van andere wegen fragieler is geworden.  Al is de kans wel heel wat groter dat je deze vanwege zijn grote sneller zal uit het oog verliezen.

Voor het uitlenen van digitale materialen is het alvast ook heel wat geschikter.  Want je zou hetzelfde kaartje telkens kan gaan overschrijven met nieuwe inhoud.  Maar wellicht zal dat niet gaan zonder enige vorm van begrenzing.  Tenzij er ook open media zou kunnen worden aangeboden.

via

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris