10 september 2008

Door de stijgende vraag naar laptops is ook de vraag naar meer bescherming gestegen.  Een mooi voorbeeld hiervan zijn de speciale hoezen bij Thinkgeek.  Waarmee je ongetwijfeld niet zal vergeten waar je je documenten hebt laten slenteren ;-)


Of je maakt je eigen decoratie door er zelf wat op te tekenen, zoals je hieronder kan zien.  Het nadeel is wel dat er veel zal afhangen van jouw artistieke talent, of van de persoon die het voor jou doet.

{ 4 Reacties... read them below or Comment }

 1. Ik wilde nooit een laptop, maar met die hoezen ga ik nog van gedachten veranderen ;-) Vooral dat Muppetmonster is cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vind ik ook geweldig geslaagd, het is wel jammer dat je geen tekening of afbeelding kan doorsturen waarbij er iemand die ter plaatse voor jou zou versieren, want je moet er toch redelijk vaardig in zijn.

  Zelf heb ik meer last om geen laptop te kopen. Zeker nu alle reclame folders volgezet worden met laptops aan dumpprijzen (vanaf 400€).

  Misschien zijn zo'n hoezen wel een ideetje als welkomstgeschenk voor nieuwe gebruikers in de bib ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mijn laptophoes bij http://www.bliinq.com vandaan, ook erg origineel, een hoes van een oude postzak! Ze hebben ook veel andere stofjes, en ze maken je hoes helemaal speciaal op maat voor jouw laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn laptophoes komt van www.coverbee.nl . Daar hebben ze allemaal hippe laptophoezen in onder andere: Zebra print, Luipaard print en Delfsblauw!

  BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris