19 november 2008


Op 22 november pakt YouTube uit met YouTube Live.  Een dag waarop je kennis kan maken met concerten, spectakels en filmpjes uit verschillende categorieën die populair zijn op de Google dienst.Een leuke manier om de inhoud te promoten en de gebruikers de kans te bieden om een Live ervaring op te doen.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Hé, het is weer rustig hier! Zo haal je Edwin wel in als alle commentaren ook als posts worden weergegeven. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hehe, ja ik weet het. Edwin attendeerde mij er deze morgend ook al op. Ik had de avond voordien met xFruits zitten spelen en blijkbaar misbegrepen wat het juist deed, met het bekende resultaat :s

    Als ik Edwin nog wil inhalen zal ik serieus mogen doorposten en misschien zelfs wat gastbloggers vragen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris