05 augustus 2008

Recentelijk zijn de Amerikaanse douaniers overgegaan tot de systematische vasthouding van alle elektronische apparatuur die je er meeneemt.  Verdacht of niet, iedereen moet er onder door.

Nu vraag ik mij toch af of er echt iemand gelooft dat dit echt nog binnen het kader van het terrorisme bestrijding kan verkocht worden?   Vooral omdat ik mij niet kan inbeelden dat er in dit digitaal tijdperk niet op een heel wat discretere manier informatie kan doorgesluisd worden via het internet.

Je kan je wel de bedenking maken, dat dat misschien net de bedoeling is, maar  dat lijkt mij dan wel een rare zet als je weet hoe groot het internet ondertussen wel niet is geworden.  Maar misschien zit er wel iemand tussen die een bestandje heeft staan met het de naam "Supergeheime documten" ...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris