12 juni 2013


Afhankelijk van de gelegenheid heb je soms nood om het meubilair aan te passen. Maar wat als dat meubilair moduleerbaar was? Dan kon je steeds met dezelfde stukken blijven verder werken. Zonder bijkomend verhuiswerk of bergruimte te vereisen om ze in te bewaren.

Voor volwassenen bestaat er bijvoorbeeld "Multiplo". Die je vrij laat om eigen ontwerpen te maken, maar wel een basis aantal mogelijkheden (zetels, bedden, een vierkant lounge kuil voor groepen) voorziet.  Met wat somberdere kleuren om beter bij de doelgroep te passen..

Voor kinderen bestaat er bijvoorbeeld "Gogo Blocks". Waar je eveneens zelf je eigen omgeving mee kan bouwen. Al is er ook hier rekening gehouden met de doelgroep. Door met schuim kussens te werken zodat ze bij logeerpartijtjes als een dubbele matras kan gebruikt worden. In een meerkleurige uitvoering.
 
Een optie om in gedachten te houden als je de polyvalentie van hoe je je ruimtes wenst te gebruiken wil vergroten. Dat je afhankelijk van je nood volledig naar je hand kan zetten. Als themastanden, extra zitruimtes of als een activiteit op zich. (via)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris