26 januari 2011


Sinds ik Twitter ben gaan gebruiken rade mede twitteraar Yper mij Tweetdeck aan. Dat toen nog enkel beschikbaar was voor de desktop. Hetgeen voor iemand die bijna constant zijn browser daarboven op gebruikt niet altijd erg handig was.

Echt gebruiken deed ik het dan ook niet, tot ik op een dag merkte dat het ondertussen ook beschikbaar was  als Chrome App. En na het enkele weken het getest te hebben heb ik er een erg positieve ervaring aan overgehouden.

Iets dat je zelf kan ervaren door na de installatie vanuit een nieuwe tab de app op te starten. Of vanaf elke pagina kan opstarten dankzij een toevoeging aan het context menu, zoals je ook voor je bookmarks kan doen.

Naast het feit dat het gewoon praktisch en overzichtelijk is om, voorlopig nog enkel, Twitter, Facebook, Foursquare en Google Buzz in kolommen naast mekaar te kunnen zien. Het enige dat ik voorlopig aan de dienst mis is een mogelijkheid om een kolom te maken waarin je je frequentst gebruikte hashtags en enkele toegevoegde waarden kan raadplegen.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris