14 mei 2009


In vergelijking met andere browsers ontbrak het Chromium, de open variant van Chrome, aan enkele handige features zoals het e-mail notifier of een rss inschrijvingsknop. Mogelijkheden die je nu mits enkele kleine wijzigingen wel kan toevoegen aan je browser.


Je kan nu ook rechtstreeks bij je Google Agenda taken toevoegen. Weer een extra reden om de dienst te gaan gebruiken met andere woorden. (via LifeHacker )


De eerder aangekondigde nieuwe zoekopties zijn nu voor iedereen zichtbaar geworden.  Om het overzicht te zien te krijgen moet je na je zoekopdracht op "Show options ..." klikken.Met Google Squared probeert Google een antwoord te bieden op de recentelijk gelanceerde Wolfram zoekmachine. (via LifeHacker)


Dankzij de vernieuwde dienst van Google kan je nu ook zien welke van je pagina's een hogere PageRank hebben dan de rest van je inhoud.  Om je blog vlot te laten nakijken is het gebruik van de meta tag de beste optie maar vergeet achteraan wel geen "/" te vermelden zoals het in xhtml hoort, anders krijg je een fout melding aan je been. (via Google Blogoscoped)


Binnenkort begint het Eurosong festival opnieuw en net zoals voor heel wat andere zaken beschikt deze organisatie ondertussen ook over een YouTube kanaal.  Waarbij je wat meer over de artiesten en hun liedjes te weten kan komen.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris