22 juli 2008

Tijdens naar het nieuws kijken hoorde ik weer iets nieuws.  Namelijk het bestaan van "kunstfluiters".  Ook al heb ik een buurman die regelmatig is van wel slaat en dat ik van tijd tot tijd zelf doe, dacht ik niet dat dit tot op een professioneel niveau werd gevoerd.

Het beste bewijs hiervan vind je op het jaarlijkse "International Whistlers Convention" (IWC).  Dit jaar werd Bobbejaan Schoepen trouwens aan de "Whistlers Hall of Fame" toegevoegd waardoor dit het nieuws en mijn oren haalde.

Weer een interessante collectie onderdeel dat zal aangevuld mogen worden.  Meer filmpjes van Bobbejaan kan je alvast in zijn videokanaal terugvinden en in het filmpje hieronder.Gevonden via DeRedactie

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Je zal de finale halen zeg! Dan blijf je tuiten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je de finale haalt zal je dan wel worden aangesproken door promotiemakers voor collageen.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris