15 augustus 2009


Het is nu al enige tijd geleden sinds ik nog iets van het verjaardagsproject van Google heb gehoord. Maar tijdens een Digg Dialogg dat Kevin Roze afnam kwam dit opnieuw aan bod.

In het kort komt het erop neer dat de inzendingen ook aan de hand van hun haalbaarheid worden beoordeeld. Zodat de beste ideƫen ook daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd. Maar dit uitzoeken duurt heel wat langer dan oorspronkelijk gepland was.In afwachting daarvan kan je ook steeds terecht bij Good en Babelgum. Die aan iedereen deze vraag voorleggen : "If there werent any pesky practical limitations, what world-changing device would you invent?".

Inzendingen kan je op drie manieren doorgegeven. Door te twitteren met "#bigidea" voor je bericht, je idee in de commentaren zetten of door een filmpje te uploaden op hun ftp site (ftp://share.good.is) in een quicktime formaat.

Die tot 26 augustus kan ingezonden worden.  Om reeds een week later op 2e september de winnaar bekend te maken.  Dat in een film vorm zal verwerkt worden tegen de 23ste.  Al lijkt het mij nu reeds voorspelbaar dat dit net als bij Google heel wat langer zou kunnen gaan duren.  (via BB)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris