25 januari 2009


Het filmpje lijkt wel geïnspireerd te zijn op de Fat Boy Slim video voor "Right Here Right Now".  Waarbij de Duitse versie van de MediaMarkt , Saturn , zichzelf promoot door aan te geven dat ze steeds de beste hardware in huis heeft.


“There’s Something In The Water”, is dan weer een leuke animatie voor het gevitamineerde V Water .  Dat op een speelse wijze toont wat je zoal niet zou kunnen doen als meer fut had.


Deze reclame van T-Mobile toont dan weer dat een mix tussen het bevroren treinstation van Improv Anywhere en de dans evolutie filmjes.  Waarmee de makers het nut van goede communicatie wensen aan te tonen.


Om te eindigen met wellicht één van de beste product placement filmpjes ooit.  Het is bovendien ook erg duidelijk waarover de reclame gaat.  Goed bekeken van Durex .


Algemeen bekeken lijken de nieuwere reclame's minder over het product zelf te gaan, maar veeleer over het verhaal er rond.  Zodat het ook niet al te drammerig overkomt.  Zoals je die vroeger vaak kon zien voor wasproducten, maar ook daar zijn ze tot bezinning gekomen.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. “There’s Something In The Water” is mijn favoriet uit dit overzicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is inderdaad wel knap gemaakt, al vind ik het wel moeilijk om die te vergelijken met de anderen omdat die net heel anders zijn. Ik vind het filmpje voor T-Mobile anders ook best wel aardige concurrentie.

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris