09 oktober 2012

In navolging van het succes van de games Halo 12 en 3 liet Microsoft een film maken die je in vijf delen op YouTube zal kunnen bekijken. Het laatste deel zal samenvallen met de datum waarop Halo 4 in de winkels zal liggen.

Een manier om zowel de spanning op te bouwen als het verhaal aan het einde van Halo 3 aan te vullen. Aangezien het hoofdpersonage John-117 of "Master Chief" dan zal wederoptreden zal doen. Nadat hij op het einde van het vorige deel verloren was geraakt in de ruimte door het op drift geslagen fregat de "Forward Unto Dawn". Die hen in de buurt van een "Forerunner" planeet brengt.

De film zelf gaat over een groep nieuwe recruten die getraind worden om tegen de menselijke opstandigen te vechten. Eén van hen, Thomas Laskey, heeft echter zijn twijfels over zijn capaciteiten als soldaat en zijn geloof in de oorlog. Terwijl hij met zichzelf worstelt wordt de planeet echter aangevallen door een onbekend buitenaards ras.

Wankelend onder de aanval red de "Master Chief" de "Hastati Squad" en moet hij Thomas inspireren om zijn potentieel als soldaat en als leider waar te maken. Om zo alsnog een kans te maken om de aanval af te slagen. (via daily dot en imdb met wikipedia)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © infocaris