25 februari 2009Abbey Road is dankzij de popgroep The Beatles bekend geworden bij het grote publiek. Omdat daar hun opname studio met dezelfde naam (Abbey Road Studios) lag, maar ook vanwege de cover van het gelijknamige album. Waarbij de vier Beatles posseren dat ze over het voetpad wandelen.

Datzelfde voetpad is ondertussen uitgegroeid tot een ware trekplijster. En krijgt nu dagdagelijks heel wat bezoekers over de vloer die snel even op dezelfde plaats als de wereldbekende groep op de foto wil staan.

Het filmpje zelf is gemaakt door de groep Blame Ringo die zo hun nieuwste liedje (lucky number nine) wenst te promoten.  Hun naam is gegroeid uit de frustratie die ze jegens Ringo Star hadden nadat ze hun originele groepsnaam (Goodnight Vienna) niet mochten gebruiken omdat die overeenkwam met de titel van een cd van Ringo.

{ 2 Reacties... read them below or Comment }

  1. Herkenbaar. Heb er al zelf ook al gestaan als fotograaf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hehe, straf hoe zo zelf een zebrapad een trekpleister kan worden :-)
    Maar het heeft inderdaad wel iets obligaat om als je er dan toch in de buurt bent een foto van te nemen vermoed'k. Zoals van de "in evenwicht gehouden" toren van pisa ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

- Copyright © infocaris